Vores Undervisere

Avatar

Hanneloa Rose Jørgensen


Indehaver af Yogabaghuset. UDDANNELSER: Pædagog (1992-1996), Psykomotorisk terapeut (2002-2006), Yogalærer (2010-2012) - Dansk Yogas to-årige uddannelse på 850 timer, Restorative yoga (2014), Yin yoga uddannelser: Yin yoga in Asia (2015), Hofteanatomi og yoganidra mondul v/Jo Phee (2017) , Yin yoga overbygning v/Mari Nordstrøm (2019-2020). UNDERVISNING: Hanneloa underviser både i blid yoga gennem Gigtskolen og på aftenhold i Hatha yoga. Hendes undervisnings stil er en blanding mellem dynamisk/klassisk yoga og yin yoga. Der indgår altid åndedrætsøvelser og meditation/koncentrations øvelser i undervisningen. Hanneloa har siden 2016 fulgt Esther Ekharts undervisning, både via hendes web-side samt på retreats og workshops i ind- og udland. Esthers indfaldsvinkel til yoga og meditation er til stor inspiration for hende. Hanneloa afholder løbende workshops, forløb og retreats - se mere under "kurser".


Telefon

40585036


Undervisnings Kategori

Hatha, yin og restorative yoga

Avatar

Catrine Hegelund


UDDANNELSER: Folkeskolelærer (2000-2004), Kropsterapeut v. Body SDS (2007-2010), Yogalærer - Dansk Yogas to-årige uddannelse på 850 timer (2013-2015), Restorativ/genopbyggende yoga (2016) UNDERVISNING: Catrine underviser i hensynstagende yoga torsdag eftermiddag, hvor øvelserne tilpasses den enkelte elevs skavanker og udfordringer. Catrine vægter at lave varierede programmer, der kommer hele kroppen igennem via både dynamiske og statiske stillinger. I undervisningen er der fokus på at holde bevidstheden på åndedrættet samtidig med at der arbejdes med styrke, kortere, blide serier i flow - og ikke mindst rolige stillinger, hvor du får lov til at dvæle i lidt længere tid i strækkene. Catrine henter sin inspiration primært fra Hatha yoga og Yin yoga.


Telefon

60787310


Undervisnings Kategori

Hatha- og restorative yoga

Avatar

Louise Giroux


Uddannet på Dansk Yogas to-årige yogalæreruddannelse, 850 timer. Har de seneste 10 år undervist i de fleste yogadiscipliner. Blandt andet: Hathayoga på aftenskoler, poweryoga på ungdomskoler, yoga som åndedrætsteknik på Den rytmiske højskole i Vig, hensyntagende yoga og meget mere. Louise underviser nu, sideløbende med sine studier i sprogpsykologi, i Hatha yoga og blid yoga, hos Yogabaghuset. "For mig virker yogaen allerbedst, når indstillingen er legende og nysgerrig. Når både underviser og elev glemmer sig selv i små kropslige sensationer, der åbner op for noget nyt; om ikke andet så et godt grin. Når der er plads til fordybelse og ro, uden andægtig begrænsning, og til taknemmelighed uden selvhøjtidelighed. I min undervisning er jeg desuden optaget af åndedrættets betydning for sammenhængen mellem det mentale og det fysiske, og hvordan vi kan påvirke det ene gennem det andet i en gensidig proces. Jeg bygger altid timen op, så der bliver plads til både styrkende og afspændende øvelser".


Telefon

25476087


Undervisnings Kategori

Hatha yoga

Avatar

Mette Colberg


Mette underviser både i yin og blid yoga hos Yogabaghuset. Mette har taget sin yogauddannelse hos Yin Mind, yin yoga og mindfulness. Mere info følger.


Telefon

26272649


Undervisnings Kategori

Yin yoga og blid hatha yoga

Avatar

June Horup


June er uddannet yogalærer på den to-årrige yogauddannelse gennem Dansk yoga, 850 timer. Hun underviser både i blid yoga gennem Gigtskolen og i Hatha yoga på aftenhold. Mere info følger.


Telefon

53743535


Undervisnings Kategori

Blid yoga og Hatha yoga

Avatar

Helle Toubro Nielsen


Helle er uddannet yogalærer gennem Dansk Yogas to-årige uddannelse, 850 timer. Hun underviser i Hatha yoga på to aftenhold. Mere info følger.


Telefon

61303786


Undervisnings Kategori

Hatha yoga